Binnenkijken bij Cees en Ingrid Gräffner

De nieuwe keuken voelt zo goed , het net lijkt alsof hij er altijd al was!

Het ontwerp wat wij bij SMAAK keukens hebben laten maken vonden wij al prachtig, maar het uiteindelijke resultaat vinden wij helemaal een plaatje en is daarom in de praktijk nog mooier dan verwacht. Wij hebben bewust gekozen om geen open keuken te nemen en hebben deze keuken uitgezocht in de stijl van ons huis. De nieuwe keuken voelt zo goed, het net lijkt alsof hij er altijd al was!

De kleur en het reliëf van het composiet werkblad is zo mooi, dit heeft de look en feel van Belgisch hardsteen.

Ingrid: “het meeste weg ben ik van het werkblad, wij hebben gekozen voor een gefrijnde rand voor een landelijke uitstraling, dit loopt zelfs door in de spoelbak! De kleur en het reliëf van het composiet werkblad is heel erg mooi en praktisch maar heeft de look en feel van Belgisch hardsteen. Verder ben ik zo blij met de AEG-vaatwasser. Los van alle functies kan ook het bodemrek omhoog gelift worden en dat maakt het inruimen weer extra makkelijk. De Quooker kraan is ook een pareltje en onwijs handig in gebruik. De dikke plank van 10cm aan de muur geeft een heel sfeervol effect net als de schouw van de afzuigkap die van dikke balken is gemaakt. ”

De wijnkoeler heeft twee klimaatzones, dit is echt voor mij de “finishing touch” van de gehele keuken.

Voor mij ( Cees ) is het fornuis van het merk Stoves het meest fijne van de keuken, niet alleen qua vormgeving maar vooral door zijn snelheid. Het inductie koken gaat erg snel en de ovens zijn razend snel op temperatuur. Borden opwarmen of eten warmhouden alles kan met deze oven.

De eyecatcher voor mij is de Liebherr side-by-side koeler met koelkast, vriezer en wijnklimaat kast in een.

De vriezer heeft van binnen een ijsblokjes functie en de wijnkoeler heeft twee klimaatzones, dit is echt voor mij de “finishing touch” van de gehele keuken.

Er werd veel tijd genomen en er was absoluut geen druk op verkoop

Voor ons was SMAAK keukens een heel prettig adres, wij voelde ons hier op ons gemak. Er werd veel tijd genomen en er was absoluut geen druk op verkoop. De gesprekken met Tijn waren prettig en hij voelde onze wensen goed aan. De sfeer bij SMAAK keukens hebben wij als open en prettig ervaren. Wij zijn absoluut positief en raden iedereen aan om naar dit keukenadres te gaan.

Cees en Ingrid Gräffner

Overzicht