Binnenkijken bij Bo en Sven

De keuken is het hart van het huis geworden

Wij zijn jonge starters en woonachtig in Amersfoort. Bij SMAAK keukens hebben wij onze droomkeuken gekocht. De keuken is het hart van het huis geworden. Het is een feestje om hierin te koken en gebruik van te maken.

De kast met een kruidenlade is erg overzichtelijk! 

Wij houden van georganiseerd koken, daarom hebben wij gekozen voor extra veel lades. om een rommeltje te voorkomen is deze korvenlade een kruidenlade met verdeling, echt ideaal!

De marmer print van het werkblad geeft een hele mooie, warme en natuurlijke uitstraling.

Wij hebben een topcore werkblad, dit is een door en door kunststof, ontzettend gebruiksvriendelijk en bestand tegen een stootje. De marmer print van het werkblad geeft een hele mooie, warme en natuurlijke uitstraling.

Strakke lijnen dat vinden wij mooi!

Wij hebben een greeploze keuken waarbij de greeplijsten van de verschillende kasten doorlopen, wij houden dus van strakke lijnen en dat is goed gelukt.

Nergens zijn wij zo persoonlijk en ongedwongen geholpen, het eindresultaat is onze droomkeuken geworden.

Na veel rondgekeken te hebben zijn wij bij SMAAK keukens geslaagd. SMAAK keukens is voor ons een bedrijf waar wij ons helemaal thuis voelen en raden dat iedereen aan. Nergens zijn wij zo persoonlijk en ongedwongen geholpen en het eindresultaat is onze droomkeuken geworden.  

Overzicht