Binnenkijken bij Bas en Jiska

Wij hebben een jaren 30 huis en daar hoort een echte landelijke keuken in!

Het was de hoogste tijd om onze keuken te vervangen. Wij hebben een jaren 30 huis en daar hoort een echte landelijke keuken in. Bart is een bekende van ons uit het hardloop wereldje en dus was de gang naar SMAAK keukens snel gemaakt.

Het was een leuke uitdaging voor SMAAK keukens om al onze wensen op deze betrekkelijk kleine ruimte terug te laten komen.

De keukenruimte is nog steeds zoals deze vroeger was, in een aparte ruimte. Wij wilden de kant van de keuken met het fornuis niet veranderen maar de gebruikskant met koelkast en spoelgedeelte wel. Het was een leuke uitdaging voor SMAAK keukens om al onze wensen op deze betrekkelijk kleine ruimte terug te laten komen.

Helemaal weg zijn wij van de ondiep gemaakte hangkasten met roeden in het glas en glazen legplateaus.

Wij zijn van de details, kijk eens naar de gefrijnde randen van de voorkant van het werkblad, zelfs de spoelbak die van composiet is gemaakt heeft deze gefrijnde randen. De Quooker kraan heeft een bronzenkleur en de korfplug ook. Helemaal weg zijn wij van de ondiep gemaakte hangkasten met roeden in het glas en glazen legplateaus.

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe in de jaren 30 sfeer SMAAK keuken.

Als wij nu in onze eetkamer zitten hebben wij zo’n leuke doorkijk naar de keuken! Wat ons betreft is het keukentraject helemaal geworden zoals wij dat in ons hoofd hadden. Ook de vloer hebben wij meteen aangepakt zowel in de keuken als de woon en eetkamer. Wij heel erg blij met onze nieuwe in de jaren 30 sfeer SMAAK keuken. SMAAK keukens dank jullie wel!

Overzicht