Binnenkijken bij Bas en Gina

Wij waren opzoek naar een keuken in de Japandi stijl

Ons huis is ingericht in de Japandi stijl, we hebben deze stijl terug laten komen in onze keuken. Bij SMAAK keukens is er een grote keuze in fronten en werkbladen, waardoor wij deze stijl makkelijk terug kunnen laten komen in de keuken.

Een pronkstuk is de spoelbak die vanuit het blad doorloopt

Wat een extra pronkstuk is in de keuken is de spoelbak die doorloopt vanuit het blad. Dit creëert gelijk een mooi geheel. Waar wij ontzettend van genieten is de Quooker met Cube,  door het plaatsen van de Cube geniet je in een handomdraai van een glas gekoeld bruisend water.  

Een strakke afwerking door verlengde en verlaagde fronten

Door de verlengde en verlaagde fronten is de keuken heel strak afgewerkt. Dit was een hele grote wens van ons. Dit is een extra optie die SMAAK keukens aanbied. Hierdoor creëer je een unieke afwerking.

Optimaal genieten en ruimte besparen met de 3 in 1 oven van ATAG

Wij hebben gekozen voor de 3 in 1 oven van ATAG door dit apparaat bespaar je ruimte maar kun je optimaal genieten van de verschillende standen die deze oven te bieden heeft.

Zelfs het stopcontact is helemaal in stijl met de rest van de keuken

Ontzettend blij zijn wij met dit stopcontact aan de zijkant van het eiland. Hij is erg handig in gebruik omdat hij vlak bij onze werkruimte zit. Door de messing afwerking is het ook een plaatje voor het oog en is hij helemaal in stijl met de rest van de keuken.

Onwijs trots op onze SMAAK keuken

Wij zijn bij SMAAK keukens ontzettend goed begeleid door Tijn, hij heeft goed geluisterd naar onze specifieke wensen. Wij kwamen binnen met een moodboard die wij zelf gemaakt hebben op Pinterest. Samen met Tijn hebben wij om de tekentafel gezeten en voordat wij het wisten lag er een passend ontwerp op tafel.

Overzicht