Binnenkijken bij Annemarie Brandsma

De eerste grote verandering was het herpositioneren van het keuken eiland

Met zorg heb ik mijn droomkeuken uitgezocht, dit onder de fijne begeleiding van het SMAAK keukens team. De eerste grote verandering was het herpositioneren van het keuken eiland, deze is in de ontwerpfase van verticaal naar horizontaal gebracht. Het resultaat mag er zijn. Telkens als ik in de keukenruimte kom voelt het ontzettend goed en vertrouwd. Omdat ik in het eiland alleen een spoelunit heb is er heel veel aanrechtruimte over, dat werkt niet alleen fijn maar er is daardoor ook ruimte voor andere decoratieve accessoires.

De keuken kent zoveel praktische onderdelen waar ik echt over na heb gedacht.

De keuken kent zoveel praktische onderdelen waar ik echt over na heb gedacht. Zo zijn er twee wij bewaar koelkasten. Een voor de rode wijn en een voor de witte en rosé. Ik heb ook gekozen voor twee grote koelvriescombinaties, dit staat en symmetrisch maar is ook gewoon echt handig in gebruik.

Verder is het vrijstaande STEEL fornuis met de inductie kookplaat een heerlijkheid. Achteraf een goede keuze. Met gas was ik altijd maar druk met schoonmaken van de gaspitten en nu is het gewoon een doekje over de kookplaat halen en klaar. Inductie werkt trouwens ook heel goed ook qua snelheid, hier ben ik erg tevreden mee.

Mijn absolute oogappel in de keuken zijn de dikke houten planken aan de muur

Mijn absolute oogappel in de keuken zijn de dikke houten planken aan de muur, deze zijn symmetrisch op de muur geplaatst en zijn 5cm dik en 35cm diep. Met een speciale constructie heeft SMAAK Keukens deze, met behulp van siersmederij Tupker, opgehangen waardoor ze zwaar belast kunnen worden. De houten planken hebben een speciale gebeitste houtkleur en een oudheid bewerking gehad. Doordat de planken ruw geborsteld krijg  geeft dit een prachtige uitstraling.

Op de dikke houten planken staat mijn verzameling van potten en schalen. Voor mij een lust voor het oog.

De bijkeuken is echt ideaal en van zoveel gemakken voorzien.

De bijkeuken grenst aan de keuken, deze hebben wij uitgevoerd in hetzelfde fineer en kleur als de keuken alleen zonder kaderfront, dat geeft een rustiger beeld. De bijkeuken is echt ideaal en van zoveel gemakken voorzien. Zowel de wasmachine als de droger zijn op ooghoogte ingebouwd, er zijn twee onderkasten met wasmanden en een servies - en bezemkast. Ook hier komen de planken weer terug waar ik zo van kan genieten. Ik heb er mooie manden opgezet voor de sfeer.

Het beste bedrijf leer je pas kennen nadat het product geleverd is

Achteraf kan ik met een gerust hart zeggen dat ik heel blij ben dat ik met SMAAK keukens in zee ben gegaan. Het hele oriëntatietraject liep al heel prettig en positief. De ideeën die werden aangedragen en het geduld wat er is om op een ongedwongen manier in het juiste tempo je keuken uit te zoeken. Het beste bedrijf leer je pas kennen nadat het product geleverd is. Ik kom uit een ondernemersfamilie en ik weet waar ik op moet letten. SMAAK Keukens is met vlag en wimpel geslaagd.

Annemarie Brandsma

Overzicht