Binnenkijken bij Anneke Abma

Ze nemen echt de tijd om dé perfecte keuken met mij uit te zoeken.

Ik woon al bijna 35 jaar in deze woning en had voorheen een L-keuken. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe keuken, speurde ik het internet af naar een keukenzaak met een gemoedelijke uitstraling. De formule van SMAAK keukens sprak me direct aan: een familiebedrijf met lange ervaring en een persoonlijke benadering. Toen ik ontdekte dat een oud-collega van mij ook haar keuken bij SMAAK keukens had gekocht, was dat voor mij de bevestiging. Ik ben blij met deze keuze, want ze nemen echt de tijd om dé perfecte keuken met mij uit te zoeken.

Het resultaat is nu een mooi geheel!

De overstap van een L-keuken naar een U-keuken bleek een hele kunst en tevens een flinke verbouwing. In de ruimte waar voorheen de L-keuken stond, is nu met veel precisie een prachtige U-keuken ontstaan. Hierbij moest rekening worden gehouden met de aansluiting op de bestaande onderdelen van mijn oude keuken. De wandkast en wandtafel bleven staan en daar moest de keuken op aangepast worden. Het resultaat is nu een mooi geheel, in één lijn met mijn wandtafel voor het raam en zij-kast.

De afzuigkap is zeer geraffineerd ingebouwd.

Een praktisch hoogtepunt voor mij is de afzuiger. Deze vlakscherm afzuigkap is zeer geraffineerd ingebouwd, waardoor hij niet zichtbaar is als ik hem niet gebruik. Ik ben daar zeer tevreden over. Het hele proces met SMAAK keukens heeft geleid tot een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij mijn wensen en de stijl van mijn woning. 

Ik ben zo blij dat ik deze u-vorm gekozen heb

Doordat ik nu een U-keuken heb, was ik bang dat de sta-ruimte tussen werkblad en kookgedeelte te krap zou zijn. Zou het passen dacht ik? Ik ben nu zo blij dat ik deze u-vorm gekozen heb! Het is nu rond de 1.20 meter en dat geeft genoeg ruimte om me goed te bewegen in de keuken.

Ik sta met veel plezier in de keuken!

SMAAK keukens heeft me tijdens dit proces uitstekend begeleid en geholpen. Samen zijn we tot een ontwerp gekomen, waarbij ze mijn vele eisen en ideeën serieus namen en de benodigde tijd voor mij hadden als ik vragen had. Ik ben een zeer tevreden klant. Ik voel mij echt thuis in mijn keuken!

Anneke Abma

Overzicht