Binnenkijken bij Angelika Kuijper

Ze hebben echt de tijd genomen om met mij na te denken over de materialen en kleuren.

Het kiezen van een keuken is geen makkelijke opgave, maar gelukkig werd ik geweldig geholpen door het team van SMAAK Keukens. Mijn keuken bevindt zich in een langwerpige ruimte tussen twee kamers, en ze hebben echt de tijd genomen om met mij na te denken over de materialen en kleuren. Het resultaat is verbluffend; mijn keuken vormt nu een naadloze verbinding met zowel de voor- als achterkamer.

Mijn keuken heeft nu een natuurlijke tint met een licht werkblad voorzien van aders, wat zorgt voor een speelse uitstraling.

In de smalle ruimte waar mijn keuken staat, is goed nagedacht over de kleur en het materiaal. Ik werd actief betrokken bij het proces, vooral bij de lastige keuze van de kleur. Ze namen zelfs de houten vloer mee in het ontwerp, zodat alles mooi op elkaar afgestemd is. Mijn keuken heeft nu een natuurlijke tint met een licht werkblad voorzien van aders, wat zorgt voor een speelse uitstraling.

Als rechtshandige waardeer ik vooral de slimme plaatsing van de vaatwasser, direct naast de spoelbak.

Waar ik het meest trots op ben, is de solide constructie en het gebruik van kwalitatief materiaal. Het ontwerp is niet alleen mooi, maar ook uiterst praktisch. Als rechtshandige waardeer ik vooral de slimme plaatsing van de vaatwasser, direct naast de spoelbak.

Er heerst een ongedwongen sfeer, zowel tijdens het voortraject als achteraf.

Mijn ervaring met SMAAK Keukens is buitengewoon positief. Niet alleen hebben ze een goede stijl, maar ook de samenwerking verliep plezierig. Er heerst een ongedwongen sfeer, zowel tijdens het voortraject als achteraf. SMAAK Keukens nam mij volledig mee in het proces, vanaf het allereerste begin tot aan het eindresultaat!

Angelika Kuijper

Overzicht