Garantie registratie

Om garantie te ontvangen op je nieuwe keukenapparatuur is het bij de meeste apparatenmerken noodzakelijk om je apparaten te registreren. Om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij per apparatenmerk opgesomd wat de garantiebepalingen zijn en waar de apparaten kunnen worden geregistreerd.

Bij de aankoop van een BORA zit standaard twee jaar volledige garantie. Wanneer je een BORA product binnen 30 dagen registreert krijg je één jaar garantieverlenging. Dit doe je via de onderstaande link

BORA Garantieregistratie

Bij Siemens ontvang je standaard twee jaar fabrieksgarantie. Hier hoef je jouw product(en) niet voor te registreren. Bij een gelijktijdige aanschaf van vier apparaten of meer, ontvang je vijf jaar volledige garantie. Na het tweede jaar betaal je alleen de voorrijkosten. Om in aanmerking te komen voor deze garantie, dien je jouw apparatuur binnen drie maanden te registreren via de onderstaande link.

Siemens Garantiregistratie

Bij Zanussi ontvang je 24 maanden fabrieksgarantie en eventueel een motorgarantie van tien jaar. Om in aanmerking te komen voor deze garanties, dien je de apparaten te registreren via Zanussi. Bij een gelijktijdige aanschaf van vier inbouwapparaten of meer, ontvang je vijf jaar volledige garantie. De apparaten moeten dan wel geregistreerd zijn via Zanussi. Gebruik om de onderstaande link om eenvoudig jouw Zanussi apparaten te registreren.

Zanussi Garantieregistratie

ETNA biedt op vrijstaande apparatuur een standaard all-in garantie van twee jaar. Op inbouwapparatuur biedt ETNA, naast de twee jaar standaard all-in garantie, drie jaar extra garantie. In het derde tot en met het vijfde jaar hoef je slechts de voorrijkosten te betalen. Wanneer je inbouwapparatuur hebt gekocht en in aanmerking wilt komen voor vijf jaar ETNA garantie, is het een voorwaarde dat je jouw nieuwe keukenapparatuur binnen dertig dagen registreert. Dit doe je via de onderstaande link.

ETNA Garantieregistratie

Naast de wettelijke garantierechten garandeert Miele Nederland een garantietermijn van 24 maanden op huishoudelijke apparatuur en 12 of 24 maanden op professionele apparatuur die volgens de voorschriften is gebruikt. De garantietermijn begint op de leverdatum van het apparaat, welke op de aankoopnota staat vermeld. Bij aanschaf van Miele apparatuur hoef je je apparaten niet te registreren. Wel moet je de aankoopnota of het betalingsbewijs, tezamen met het garantiebewijs, goed bewaren. Bekijk het document over de garantievoorwaarden van Miele.

Miele Garantieregistratie

Bij een gelijktijdige aanschaf van vier of meer AEG apparaten ontvang je vijf jaar garantie. Ook losse apparaten kun je registreren om in aanmerking te komen voor 24 maanden fabrieksgarantie en eventueel tien jaar motorgarantie. Registreer je apparatuur van AEG via de onderstaande link.

AEG Garantieregistratie

Standaard biedt Bosch twee jaar fabrieksgarantie. Je kunt dan direct gebruikmaken van de reparatieservicedienst. Bij de aanschaf van vier apparaten of meer, ontvang je vijf jaar volledige garantie. Na het tweede jaar betaal je alleen de voorrijkosten. Registreer de apparatuur met jouw eigen MyBosch account. Dit account maak je aan middels de onderstaande link.

Bosch Garantieregistratie

Bij een gelijktijdige aankoop van vier of meer ATAG apparaten ontvang je standaard 2 jaar volledige basisgarantie en 6 jaar extra garantie. Bij Eigenhuis ontvang je bovenop deze acht jaar nog eens 2 jaar extra garantie, waardoor je voor een periode van 10 jaar meer zekerheid krijgt! Bij aanschaf van maximaal drie apparaten ontvang je bovenop de twee jaar volledige basisgarantie altijd drie jaar extra garantie. Bij het extra garantie termijn neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor eigen rekening en betaal je enkel een service forfait. Om in aanmerking te komen voor garantie dient je apparatuur binnen dertig dagen na aanschaf te worden geregistreerd via ATAG. Registreren gaat eenvoudig via de onderstaande link.

ATAG Garantieregistratie

Bij de aanschaf van één tot en met drie apparaten, ontvang je vijf jaar garantie; twee jaar volledige garantie en daarna betaal je alleen de voorrijkosten. Bij de aanschaf van minimaal vier apparaten ontvang je twee jaar volledige garantie en zes jaar extra garantie (waarbij je alleen de voorrijkosten hoeft te betalen). Om in aanmerking te komen voor de aanvullende garantie geldt de voorwaarde dat je jouw aankopen binnen dertig dagen na aanschaf registreert. Registreer jouw aankoop eenvoudig via de onderstaande link.

Pelgrim Garantieregistratie